Skriv for at begynde søgning

Byggeri og Byudvikling Seneste nyt

150 lokale arbejdspladser på vej i Gladsaxes kommende Bauhaus

Bauhaus åbner byggevarehus nummer 18 i Gladsaxe. Det 12.500 kvadratmeter store byggeri forventes at stå færdigt til oktober.

Den røde løber var rullet ud, da Bauhaus inviterede til grundstensnedlæggelse 10. april på Turbinevej i Gladsaxe.

’Grundstenen’, der blev støbt ned i fundamentet, var dog i virkeligheden et stålrør, der som en hilsen til fremtiden, indeholdt dagens lokale avis, byggetegningerne og en pengeseddel.

Byggeriet af det 18. Bauhaus i rækken forventes at stå færdigt til oktober, og byggevarehuset bliver arbejdsplads for 150 medarbejdere.

Bauhaus har allerede byggevarehuse i Valby, Glostrup og Ishøj, og når det nye 12.500 kvadratmeter store byggeri har fået en central placering i Gladsaxe, er det for bedre at kunne servicere kunderne i den nordlige del af Storkøbenhavn.

»Det nye Bauhaus kommer til at ligge tæt på byens mange villaer og i et knudepunkt mellem Ring 3, Helsingør-motorvejen og Hillerødmotorvejen – og med letbanen lige udenfor døren, når den kommer,« siger Mads Jørgensen, administrerende direktør i Bauhaus.

Bauhaus er i den forbindelse gået sammen med Gladsaxe Kommune om at etablere et nyt lyskryds i erhvervsområdet for at forbedre trafikforholdene i området og sikre gode tilkørselsforhold til Bauhaus.

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar