Skriv for at begynde søgning

NAVNE

AKTUEL PROFIL: Anders Bøgeløv Jensen – manden bag det velgørende mobilselskab

Anders Bøgeløv Jensen er manden bag Danmarks velgørende teleselskab, GreenSpeak, som netop har været ude med checks til velgørende formål, som er valgt af kunderne.

Da Anders Bøgeløv Jensen på 41 for ni år siden blev far, begyndte han at se verden på en helt anden måde. Det fik ham til at tænke over, om verden egentligt var et godt nok sted for hans børn at vokse op.

»Jeg tænkte, ’hvordan kan jeg selv være med til at bidrage til noget godt?’,« siger han.

Han nåede frem til, at hvis han startede en virksomhed , som kunne finansiere en række velgørende organisationer, så kunne han som enkeltperson have en endnu større positiv påvirkning, end hvis han ’bare’ gik ud og arbejdede for en velgørenhedsorganisation.

I dag er han direktør i netop sådan et firma, teleselskabet GreenSpeak, som donerer alt overskuddet til velgørende formål, som kunderne er med til at vælge.

»Alle har brug for et mobiltelefonselskab, og det er noget, hvor vi kunne skabe en positiv forandring, for de selskaber er noget, folk generelt ikke taler særlig godt om. Det vigtigste var, at det skulle være et produkt, hvor alle kunne være med. Samtidig ville jeg gerne sprede budskabet om, at dér, hvor vi til daglig har en stemme og bestemmer, hvad det er for en verden, vi gerne vil have, det er dér, hvor vi lægger vores penge,« siger Anders Bøgeløv Jensen, som bor i Gentofte med sin kone og to børn.

Han gik sammen med grafiker-vennen Mads Tofthøj Rasmussen, og efter nogle møder med forskellige teleselskaber, valgte de at lave en aftale med Telenor, som kunne tilbyde dem at starte op uden at skulle bruge andre penge end deres egne.

»Så det startede op 100 pct. uden gæld og 100 pct. uden investorer, og det var for under 100.000 kr. Vi var enige om, at lige så snart, vi havde doneret flere penge, end vi havde investeret i firmaet, så var vi en succes,« siger Anders Bøgeløv Jensen og tilføjer, at de først for et halvt år siden kunne begynde at udbetale løn til sig selv.

Har glade kunder i røret

I dag er de tre medejere af firmaet, og inden året er slut, runder de en halv million kroner i donationer.

»Kunderne bestemmer, hvordan pengene til de velgørende organisationer skal fordeles. Her er alle vindere. Hvis de bare får nogle stemmer, får de et beløb, som er bestemt ud fra, hvor mange, der stemmer på dem. I juli, da vi kunne fejre tre års fødselsdag, gav vi 70.000 kr. væk, og alle vores kunder fik et link til vores hjemmeside, hvor de kunne se en liste over alle vores støtteprojekter, som de kunne stemme på, og efter en uges tid, havde vi en procentdel af stemmerne, som vi kunne fordele de 70.000 kr. efter.«

Det er tydeligt at fornemme Anders Bøgeløv Jensens begejstring, og det hænger sammen med, at han synes, han har verdens bedste arbejde.

»Det er jo meget mere end pengene, det her. Det er god energi og god karma. Man er med til at gøre noget positivt i verden,« siger han og tilføjer, at han i løbet af sin arbejdsdag, hvor han blandt andet tager sig af kundeservice, taler med lutter søde og positive mennesker.

»Det er fedt hver eneste dag. Og det er på grund af, at kunderne ved, at vi ikke gør det for pengenes skyld, og derfor har de en helt anden tilgang til kundeservice. Her starter kunderne med at sige, ’hvor er jeg bare super glad for at I eksisterer, og PS. Jeg forstår ikke, hvorfor min telefon er spærret?’,« siger han og griner.

Af Julie Stougaard

erhverv.redaktion@minby.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jens Zimmer Christensen bliver formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC.

 

Formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen, har de seneste to år været en del af HOTRECs bestyrelse og skal være med til at styrke Danmarks centrale placering i organisationens europæiske arbejde for hotellerne og restauranternes rammevilkår i endnu højere grad.

 

Jens Zimmer Christensen har en klar ambition om, at de fælleseuropæiske spilleregler for onlinebookingportalerne skal strammes, og så mener han, at den private udlejning gennem portaler som Airbnb skal reguleres, så de ikke udgør unfair konkurrence til hotellerne. Desuden ønsker han et fokus på markedet for restaurantbookingportaler, digitalisering og ikke mindst den fælles europæiske udfordring omkring den stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft.

 

Jens Zimmer Christensen er hoteldirektør og ejer af Hotel Maritime, som han drevet siden 1993.

 

Han overtager officielt formandsposten fra 1. januar 2019.

Camilla Larsen er tiltrådt som center marketing manager i Amager Centret, hvor hun afløser Susanne Kaihøj.

 

Det er en kvinde med en stor og bred erfaring, der pr. 1. september er tiltrådt som Center Marketing Manager i Amager Centret.

 

Camilla Larsen kommer fra en stilling som Informationsleder og Eventkoordinator i Frederiksberg Centret, og har bl.a. været projektkoordinator i Dagrofa for FoodService Danmark A/S.

 

Camilla Larsen, der afløser Susanne Kaihøj, skal stå for udvikling og gennemførsel af marketingstrategi, marketingplan samt events og kommunikationsaktiviteter. Endvidere vil Camilla Larsen stå i spidsen for lancering af kampagner med bureau, herunder magasinproduktion.

Mette Seiding tiltræder som administrerende direktør i Frederiksberg-virksomheden JJW Arkitekter

 

Mette Seiding bliver administrerende direktør i JJW Arkitekter efter Nina Kovsted Helk, som flytter til Realdania som filantropidirektør.

 

Mette Seiding har været partner i Dall & Lindhardtsen og kommer fra et job som tegnestuechef hos Arkitema. Mette Seiding har stor erfaring i ledelse og tegnestuedrift, hvilket giver hende det rigtige afsæt til at fortsætte og forædle den nuværende ledelseslinie hos JJW – og videreudvikle sit eget faglige ståsted.

 

Mette Seiding kommer fra 1. december til at stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg-tegnestuen, som har omkring 80 ansatte og dermed er en af Danmarks større tegnestuer.

 

JJW arbejder med arkitektur ud fra begrebet ’særliggørelsen af det almindelige’, hvor bæredygtighed og demokratisk arkitektur, er nøgleord. JJW Arkitekter opererer bredt indenfor arkitektfaget med skoler, boliger og erhvervsbyggerier som fokusområder, samt afdelinger for indretning og landskab.

Fabrikant og kemigraf Jørgen Windelev fylder 80 år 10. november

 

Efter læretiden og tre år som semi-professionel cykelrytter i Sydeuropa blev Jørgen Windelev selvstændig allerede i 1960.

 

I 1974 etablerede han firmaet Windelev, der ligger i Rødovre og har speciale i klicheer og trykmateriale til emballage.

 

De senere år har virksomheden med lidt over 20 ansatte opbygget en stærk position som en af verdens førende leverandører til producenter af sodavands-/øldåser med salg til mere end 50 lande i bl.a. Asien, Mellemøsten og Afrika.

 

For to år siden overtog hans datter, Louise Windelev, posten som administrerende direktør, men Jørgen Windelev deltager dagligt i virksomheden, blandt andet i salgsarbejde på internationale grafiske messer og kundebesøg på trykkerier.

 

2 Comments

  1. Tiffanie Tutor 29. december 2018

    Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your website? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would truly benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thank you!

    1. Jeanette Hougaard 2. januar 2019

      Det er helt i orden, link helst:-)

Skriv en kommentar