Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Aktuel Profil: Tivolidirektør Lars Liebst

Lars Liebst forstår godt, at hans job bliver sammenlig-net med fodboldlandstrænerens. Alle har en mening om landsholdet – og om Carstensens gamle have.

Tivolidirektør Lars Liebst traf en aften i Grøften en forhenværende dansk landstræner i fodbold.
»Han sagde til mig, at vi på en måde havde samme job, sådan at forstå, at der er rigtig mange mennesker, der er interesseret i, hvad vi laver – og som også har en tydelig mening om det …«

Lars Liebst trækker på smilebåndet denne klare forårsdag, hvor han netop har præsenteret årets storslåede program i Carstensens gamle have.
Et stort pressekorps er mødt frem og smager blandt andet på den specieltudviklede øl, der lanceres på grund af jubilæet.
Og når Carstensens navn dukker op, er det med et klart sigte: For i Tivolis 175. jubilæumsår spiller Georg Carstensens ledelse og vision om stadig udvikling i Tivoli stadig en rolle for den meget nuværende Tivoli-direktør Lars Liebst, der netop har kunnet præsentere havens flotteste regnskab nogensinde.

Med en omsætning tæt på en milliard kroner og en indtjening på 78,5 millioner kroner efter skat er der ikke mange, der sætter spørgsmålstegn ved direktøren og hans stabs succes – også uden nævneværdig hjælp fra vejrguderne i forrige sæson.

62-årige Liebst har været direktør i Tivoli siden 1996 og kom til haven, da gynger og karusseller var gået lidt i tomgang. Nye initiativer som fredagsrock og nye forlystelser og restauranter skabte atter liv i den gamle have. Og Lars Liebst & Co. forventer om muligt en endnu bedre sæson i år, hvor antallet af aktiviteter i Tivoli slår alle rekorder.

Anerkendelser og udnævnelser er fulgt i kølvandet på de flotte resultater i Tivoli. Han modtog i 2015 kommandørkorpset af Dannebrogsordenen og har siden 2007 været formand for TV 2’s bestyrelse. Her afløses han 25. april af Jimmy Maymann.

Af Finn Edvard
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar