Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Altaner og ladcykler løb med fornemme erhvervspriser

Frederiksberg Erhvervsråd har uddelt ’Årets butikspris’ og ’Årets virksomhedspris’ til lokale virksomheder, der skiller sig ud fra mængden.

»Der har været utrolig mange indstillinger til dette års priser,« lød det fra borgmester og formand for Frederiksberg Erhvervsråd, Jørgen Glenthøj, da han 25.oktober bød velkommen til Frederiksberg Erhvervskonference i Codan Hus, hvor Hovedstadens Mediehus lagde lokaler til.

I salen sad over 100 repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og lyttede med og stor var spændingen blandt repræsentanter fra de seks virksomheder og butikker, der ventede på at høre vinderne af ’Årets butikspris’ og ’Årets virksomhedspris’.

De tre nominerende i hver kategori, butik og erhverv, præstenterede sig selv på en video med besøg i deres lokale domæne.

Vinderen af årets butikspris gik til Amladcykler, der har gjort et flot stykke arbejde med at skabe både en fysisk butik på Langelandsvej og en webshop med gode ladcykler, lød det fra Erhvervsrådets formand.

Borgmester Jørgen Glenthøj overrakte ’Årets Butikspris’ til ejeren af Amladcykler, Martin Andersen, i torsdags i Codan Hus. Foto: Martin Sørensen

Virksomhedsprisen gik til butikken MinAltan, som ligger på Nordre Fasanvej og er etableret af Jonas Juul-Olsen for ti år siden.
“Virksomheden klarer sig godt og har i dag 100 medarbejdere. I bygger bro mellem kommunen og borgerne, og mange vil jo gerne have en altan på Frederiksberg,” smilede borgmesteren og giver hånd til prisvinderen.

Facts

ÅRETS NOMINEREDE
Butiksprisen
Amladcykler, Langelandsvej (cykelbutik)
Café Viggo, Værnedamsvej (café)
Meny, Nordens Plads (supermarked)
Virksomhedsprisen
Benjamin Media, Finsensvej (forlag)
Dear Denier, Sløjfen (strømpebutik)
MinAltan, Nordre Fasanvej (butik med altaner)

hou

Skriv en kommentar