Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Amager Bakke hædret med Amager Erhvervspris 2017

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) fik æren, da Amager Erhvervspris 2017 skulle overrækkes på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Erhvervsprisen, der uddeles af Amager Erhvervsråd i samarbejde med Amager Bladet, gik denne gang til Amager Ressource Center, der står bag opførelsen af Amager Bakke.

Direktør Dan Fredskov og bestyrelsesformand Lars Weiss modtog prisen, der består af et diplom og en glasskulptur udført af glaskunstneren Rikke Bruzelius.

»Amager Bakke er et godt byggeri. Vi har brændt affald et halvt års tid, og det går bedre og bedre. Vi ønskede at få et af verdens mest energieffektive og miljøvenlige forbrændingsanlæg, og det har vi fået. Rent faktisk har vi regnet ud, at vi sparer NOX-udledningen fra det, der svarer til næsten 50.000 biler årligt. Det er godt for den friske luft på Amager, og det er noget af det, der er med til at gøre Amager Bakke verdenskendt,« sagde Lars Weiss i takketalen og nævnte i parentes – og med et glimt i øjet – at der er plads til mere affald.

Skriv en kommentar