Skriv for at begynde søgning

Seneste nyt

Bliv klædt på til at blive en del af Københavns indkøbsbudget på 11 milliarder kroner

Med et årligt indkøbsbudget på mere end 11 milliarder kroner er Københavns Kommune én af Danmarks største offentlige indkøbere. Virksomheder inviteres indenfor på rådhuset 13. november for at høre mere om kommende udbud og indkøb.

Digitalisering af alle indkøbsordrer. Større fokus på bæredygtighed, Svanemærke og EU-blomst. Og krav om større social ansvarlighed. Det er retningspile i Københavns Kommunens nye indkøbspolitik, som vil påvirke kommunens milliardindkøb af alt fra håndværksservice, kontorartikler og IT-løsninger til velfærdsteknologi og byggeri. Det er alt sammen noget virksomheder kan blive klogere på, hvis de afsætter formiddagen på at deltage i Københavns Kommunes årlige Leverandørforum 13. november.

Her har virksomhederne mulighed for at høre om kommende udbud, få en gennemgang af udbudsprocessen og stille spørgsmål til det nye, digitale indkøbssystem, lyder det i invitationen.

“Som én af Danmarks største offentlige indkøber har vi et stort fokus på at købe grønt, købe socialt ansvarligt og tilrettelægge vores udbudsprocesser, så både store og små virksomheder har mulighed for at byde ind. Jeg håber, at Leverandørforum vil tiltrække mange både store og små virksomheder, som fremover kan hjælpe os med at levere de bedste løsninger til københavnerne,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

Leverandørforum 2018 åbnes af overborgmester Frank Jensen. Herefter holder kontorchef Emil Brødsgaard oplæg om Københavns nye indkøbspolitik og derefter giver byggechef Kasper Graa Wulff en kort introduktion til Byggeri København og de fremtidige byggeprojekter.

 Virksomheder kan desuden tale med fagmedarbejdere fra henholdsvis Center for Indkøb, Koncern IT, Byggeri København, CSR-enheden, Velfærdsteknologi, Grønne Indkøb, Københavns Erhvervshus, Pædagogisk IT, Væksthuset og Bloxhub (kontorfællesskab og forening for bæredygtig byudvikling).

Det foregår 13. november kl. 8.30-10.30 i Festsalen på Københavns Rådhus.

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

 

 

Skriv en kommentar