Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Brøchner Hotels får ny administrerende direktør

Administrerende direktør for Brøchner Hotel, Karim Nielsen, forlader efter ni år sin post ved udgangen af februar. En ny administrerende direktør er fundet og klar til at udvikle og fortsætte den store vækst i Danmarks mest innovative hotelkæde.

Brøchner Hotels har siden 2011 været i kraftig vækst og rivende udvikling med Karim Nielsen på posten som administrerende direktør. Det er nu blevet skiftedag hos hotelkæden, da Karim Nielsen efter ni år, har opsagt sin stilling.
“Det har været en utrolig spændende rejse med hotelkæden og jeg synes, vi har opnået stort set alle de mål, vi satte os for, for ni år siden. Samarbejdet med Søren Brøchner-Mortensen har været både berigende og stimulerende og det er en tid, jeg helt sikkert vil se tilbage på med stor glæde og stolthed,” siger Karim Nielsen.
Karim er ikke klar til at melde sine fremtidige professionelle planer ud:
“Det har været intense år og det har helt naturligt krævet meget af os alle sammen. Nu overvejer jeg hvilke af flere gode muligheder, jeg vil forfølge. Men det bliver inden for den danske turisme-industri, det kan jeg godt afsløre.”

Afløser på plads
Ejer af Brøchner Hotels, Søren Brøchner-Mortensen, har også været glad for samarbejdet:
“Karim har ydet en stor og dedikeret indsats i sine år i spidsen for vores forretning og han efterlader en hotelkæde i topform. Det vil jeg gerne takke ham varmt for. Vi har gennem perioden modtaget mange positive tilkendegivelser fra både kollegaer, kunder og fra branchen for det vi har opnået, og det er ikke mindst Karims fortjeneste,” siger Søren Brøchner-Mortensen, der er ejer af hotelkæden og en del af ledelsen med ansvar for projektudvikling.

Fakta:
Fra 2011 til 2019 er Brøchner Hotels vokset til seks boutiquehoteller i København.
I 2020 åbner hotelkæden et nyt hostelkoncept i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus.
Antallet af medarbejdere er vokset fra 30 til over 200 i dag.

Brøchner Hotels har sammenlagt 555 værelser fordelt på hotellerne – Hotel Ottilia, Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria.

Skriv en kommentar