Skriv for at begynde søgning

Portrætter Seneste nyt VIRKSOMHEDER

Bureau vil kæmpe for netsikkerhed

To erfarne branchefolk etablerer nyt bureau på Østerbro, der skal kunne forudsige, om en virksomheds nye strategi på cyber-området er mulig at gennemføre i praksis.

Det hastigt voksende marked for sikkerhed på nettet får to erfarne branchefolk til at etablere et nyt bureau ved navn Cyber Security Agency. I første omgang med fokus på Danmark, men med en ambition om at vokse ud i Europa.

Det er Camilla Treschow Schrøder, stifter af rekrutteringsfirmaet CSA CPH og med 17 års erfaring fra arbejde med it-branchen og it-afdelinger, der går sammen med forretningsudvikler Thomas S. Hedegaard, som har mere end 20 års erfaring fra forretningsudvikling i danske og internationale virksomheder.

Brug for det
Sammen har de rejst kapital og stiftet bureauet, der fra start har godt 10 medarbejdere, og som har til huse i nye lokaler i Ryesgade på Østerbro som nabo til CSA CPH.
»Vi tog springet til at stifte dette specialbureau på baggrund af markedsanalyser og drøftelser med kunder og kandidater. Mange er folk, jeg har kendt og arbejdet med i mange år, og som bakker konceptet op, fordi de kan se, der er brug for det,« siger direktør Camilla Treschow Schrøder i en pressemeddelelse.

Den største trussel
Det var den stigende mangel på specialister og ledere i cyber security, som fik Thomas S. Hedegaard til at udvikle det nye rekrutteringskoncept sammen med Camilla Treschow Schrøder.
»Cybertruslen er nu den største trussel mod Danmark, konkluderer Forsvarets Efterretningstjeneste. Men der hersker en omfattende usikkerhed blandt ledere i virksomheder og institutioner om, hvordan de skal løse de åbenbare cybertrusler, de dagligt er udsat for, og som vil vokse voldsomt i omfang i de kommende år,« siger Thomas S. Hedegaard.

Cyber Security Agency skal kunne forudsige, om en virksomheds nye strategi på cyberområdet er mulig at gennemføre i praksis i forhold til, hvad der rent faktisk findes af tilgængelige kandidater til at opbygge det nødvendige team – her i landet eller i udlandet. Det gælder både jobs og teams inden for cyber security i en mere bred forstand.

Af Thomas Frederiksen
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar