Skriv for at begynde søgning

Seneste nyt

Dansk Byggeri formand: Endelig udsigt til flere arbejdspladser

Redaktionen har modtaget debatindlæg: 

Af formand for Dansk Byggeri Hovedstaden, Mads Raaschou

Der kommer skub i både erhvervsudviklingen og trafikken, hvis regeringens hovedstadsudspil på sigt bliver til nye virksomheder og ny asfalt. Første skridt er i hvert fald taget med forundersøgelser af mulighederne for at udvide Ring 3 og 4 samt Amager- og Øresundsmotorvejen og ikke mindst starten på en ny Ring 5.

Mindre kø på vejene gør det også muligt for virksomhederne at tiltrække medarbejdere fra hele Sjælland, hvis de ikke skal holde i kø på motorvejene hver morgen og aften i myldretiden. Bedre infrastruktur er med andre ord afgørende for fremtidig udvikling – også når det gælder om at tiltrække nye virksomheder til de nye erhvervsområder, som regeringen planlægger i udvalgte kommuner i hovedstadsområdet.

Jeg ser frem til, at forundersøgelserne af de forskellige motorvejsstrækninger kommer i gang, og jeg ser endnu mere frem til, at der bliver lagt asfalt på, og at strækningerne bliver indviet, så vi kan få sat skub i trafikken. Derfor er det vigtigt, at regeringen ikke stopper ved undersøgelserne, men allerede nu afsætter penge til at sætte byggeriet af motorvejene i gang. Ellers risikerer vi, at manglende finansiering endnu engang forsinker gode samfundsnyttige investeringer.

Skriv en kommentar