Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Erfaren affaldsmand til Amager Bakke

Den 51-årige nuværende direktør for Dansk Affaldsforening, Jacob H. Simonsen, er pr. 14. august ansat som ny direktør for Amager Ressourcecenter (ARC).
Næstformand og formand for ansættelsesudvalget, Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S), udtaler:

»Med Jacob Simonsen får ARC en meget vidende og erfaren direktør fra affaldsbranchen. Det er nødvendigt i en tid, hvor hele branchen er under forandring. Omstillingen til en mere cirkulær tankegang stil-ler nye krav til en affaldsvirksomhed som ARC, og med Jacobs erfaring, viden og lederegenskaber er han den rette til at føre ARC ind i en ny tid.«

»Det er ikke let at forlade Dansk Affaldsforening, men jobbet hos ARC er simpelthen så interessant, at jeg ikke kunne lade det ligge: Ambitiøse ejere med fornemme klima- og miljøambitioner, et banebrydende men omdiskuteret Amager Bakke-anlæg og så nye opgaver med affaldsindsamling, biogas og sorteringsanlæg. Der er nok at tage fat på, så ARC kan folde sit fulde potentiale ud.

Visionen er, at vi sammen skal udvikle fremtidens selskab til forvaltning af byens ressourcer for at levere på ejerkommunernes høje miljø- og klima ambitioner, hvori cirkulær økonomi har en stadig mere afgørende rolle.
Samtidig glæder jeg mig til at være direktør for en virksomhed, der ikke kun ligger på en matrikel, men er en del af hele byens kredsløb. Jeg kan ikke vente med at komme i gang,« udtalerJacob H. Simonsen.

Af Jan Jeppesen
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar