Skriv for at begynde søgning

IVÆRKSÆTTERI NAVNE Seneste nyt

Erhvervspriser til fire københavnske virksomheder

Fire københavnske virksomheder – lige fra pedaltrampende udlejning til integration i stor skala – blev hædret med erhvervspriser.

Der var spænding i luften blandt mange af gæsterne i festsalen på Københavns Rådhus, hvor en festlig afslutning på erhvervsdialogmødet for nylig var kåringen af fire vindere af Københavns Kommunes Erhvervspris 2018.
20 københavnske virksomheder fra store dele af kommunen var nomineret i de fire forskellige kategorier til Københavns Kommunes Erhvervspris 2018.

Og vinderne er:
Vinderne af kommunens erhvervspris blev cykeludlejningsvirksomheden Copenhagen Bicycles ApS, lektiehjælpformidleren Mentor
Danmark, iværksættervirksomheden LifeX samt BC Hospitality Group, der gør en særlig indsats for at fremme integration.
Virksomhederne blev vindere i de fire kategorier: attraktiv by, innovation, iværksætteri samt miljømæssigt og socialt ansvar.

»Det glæder mig, at det er en stor virksomhed (BC Hospitality Group,red.) , der vinder Københavns Erhvervspris for at tage socialt ansvar. Mange små og mellemstore virksomheder yder en stor indsats for at skabe mangfoldighed på arbejdspladsen, men det er vigtigt, at vi også får de store virksomheder med ombord. Københavns store virksomheder kan gøre en kæmpe forskel, når det gælder den nødvendige vej til god integration, nemlig et job at stå op til hver dag,« sagde beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Af Jeanette Hougaard Gram
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar