Skriv for at begynde søgning

Byggeri og Byudvikling Seneste nyt

Flere erhvervsgrunde kommer i spil i Nordhavn

By & Havn sætter fire attraktive erhvervsgrunde i Nordhavn til salg. Det drejer sig om to grunde i den vestlige del af Århusgadekvarteret, som sælges samlet samt to grunde på Trælastholmen.

Sammenlagt er der tale om 32.300 etagemeter byggemuligheder til erhvervsformål. By & Havn har valgt en proces, hvor potentielle investorer kan indsende interessetilkendegivelser, så der kan indgås betingede salgsaftaler med de parter, som vurderes bedst at opfylde de samlede ønsker til de enkelte byggefelter, skriver By og Havn i sit nyhedsbrev.

Ved udvælgelsen vil By & Havn vil prioriterere soliditet, arkitektoniske ambitioner og erfaring med udviklingsprojekter af høj kvalitet. Der vil også blive stillet krav om, at byggerierne kan bæredygtighedscertificeres efter DGNB-systemet til minimum guld.

Felter i Århusgadekvarteret Vest

Byggefelterne 2.01 og 2.02 i Århusgadekvarteret Vest udbydes samlet. I alt er etagearealet 8.000 m2. Grundene er beliggende ud til Kalkbrænderihavnsgade og Sundkrogsgade og med stor synlighed bl.a. fra Nordhavn s-togstation og nær den kommende Nordhavn metrostation, som åbner i begyndelsen af 2020. Med deres beliggenhed bliver de kommende erhvervsbyggerier porten til det livlige Århusgadekvarteret, hvor der allerede bor godt 2.000 mennesker og arbejder X.000. Kvarteret rummer bl.a. adskillige butikker, supermarkeder, restauranter og caféer.

Felter på Trælastholmen

De to byggefelter 3.04 (10.000 etagemeter) og 3.06 (14.300 etagemeter) på Trælastholmen ligger mellem den kommende kanal og den kommende metroplads foran Orientkaj metrostation. I det kompakte erhvervskvarter opføres bl.a. Østre landsrets nye byggeri og hotel Comwell Copenhagen Portside. Mod øst får medarbejderne i de kommende erhvervsbyggerier udsigt over Trælastkaj og Orientbassinet på den anden side af metrostationen.

Fristen for at indsende interessetilkendegivelser er den 1. marts 2019.

Skriv en kommentar