Skriv for at begynde søgning

Portrætter Seneste nyt VIRKSOMHEDER

Flyt kontoret til San Marco Junior

Marc Zangrando, der ejer restaurant San Marco Junior, har indgået et samarbejde med firmaet Sp8ces, der inviterer iværksætter og forretningsfolk på restaurant i kontortiden for at arbejde.

»Jeg synes, det er en god iværksætteridé at hjælpe nye. Det skaber liv i min restaurant i døde perioder med seje unge mennesker,« fortæller Marc Zangrando, der ejer San Marco Junior på Falkoner Allé 10.
Han har startet en samarbejde med firmaet Sp8ces, der står bag et nyt deleøkonomisk koncept, som er kommet til Frederiksberg.

Firmaets idé går ud på at bruge tomme lokaler til et netværk af business lounges, hvor iværksættere, selvstændige, forretningsfolk og andre små teams kan sidde og arbejde og holde uformelle møder.
Sp8ces startede i efteråret i København og Aarhus og har allerede seks adresser i de to byer og flere på vej.

Gratis kaffe og te
Marc Zangrando synes samarbejde giver god mening for alle parter.
»De unge mennesker har kontortid i restauranten fra kl. 10-16. Der kommer i snit et sted mellem 1-10 person om dagen. De sidder oppe på et repos, hvor man kan se dem,« fortæller han.
Undervejs bydes der på gratis kaffe, te og vand, som Sp8ces betaler, dog lavet af medarbejderne i San Marco Junior.
»Vi får liv og hygge i restauranten, og mange vælger at spise frokost eller lave en kundeaftale her,« fortæller han.
For at kunne rykke sin arbejdsplads ind på San Marco Junior, så kræves det, at du får et medlemskab af Sp8ces.
San Marco Junior tilbyder et område med fred og ro, hvor du kan sidde og arbejde. I lokalet er der hurtigt internet og strøm til mobilen og computeren.

Søgt på Frederiksberg
Idémanden bag Sp8aces er Niels Meibom, der er glad for samarbejdet med San Marco Junior.
»Det har stået højt på ønskesedlen hos vores medlemmer og os selv, at få en attraktiv lokation på Frederiksberg i vores netværk af urbane business lounges. Derfor er vi enormt begejstrede for, at San Marco Junior kunne se ideen i at udnytte deres eksisterende charmerende rammer endnu bedre i dagtimerne ved at åbne op for vores medlemmer,« fortæller han.
En klar tendens

Både i København og i udlandet er der en klar tendens, der viser at coworking og kontorfællesskaber er på vej frem. Og flere og flere søger selskab med andre, når der skal arbejdes i stedet for at sidde alene.
»I takt med at der sker markante ændringer i arbejdsformen og forventninger til denne, så bliver der flere og flere, som selv vil bestemme hvorfra vi vil arbejde. Den teknologiske udvikling muliggør at meget arbejde kan udføres næsten hvor som helst, og det skaber en enorm mulighed for fleksibilitet i ens hverdag og arbejdsliv. Samtidig byder co-working på en unik mulighed for at blive inspireret, sparre og netværke med andre spændende mennesker,« fortæller Niels Meibom.

Bæredygtig tankegang
Sp8ces tænker også bæredygtigt ved at få flere til at arbejde sammen.
»Ved at skabe et netværk af unikke arbejdsrum, håber vi ikke kun, at vi kan hjælpe folk til at få et inspirerende arbejdsrum i lokalområdet. Men også at vi være med til at reducere trafikbehovet for travle forretningsfolk og iværksættere, som i dagligdagen pendler mellem møder i byen, fast hovedkontor og deres hjem. Via det deleøkonomiske fundament kan vi gøre disse business lounges tilgængelige for en særdeles attraktiv pris,« fortæller han.

Af Heidi Engelund
erhverv.redaktion@minby.dk

 

Skriv en kommentar