Skriv for at begynde søgning

Seneste nyt

Hollandsk kontorsucces flytter til Carlsberg Byen

Det übercoole kreative kontorfællesskab, Spaces, åbner 15. september sin første kontorplads i Danmark. Valget er faldet på Købke Hus i Carlsberg Byen, hvor der bliver fem etager med plads til 370 arbejdsstationer.

Fleksible møbler, fede kontorfællesskaber, farver og kreative arbejdsstationer.
15. september åbner det hollandske kontorfællesskab Spaces i Carlsberg Byen, og det er første gang, Spaces åbner lokationer i Danmark. Men det er ikke tilfældigt, at valget er faldet på Carlsberg Byen.

Og det tog noget tid, inden direktør i og medstifter af Amsterdam-firmaet Spaces, Martijn Roordink, fandt det helt rigtige sted.
»Vi er virkelig spændte på at åbne i København. Det tog os noget tid at finde det nøjagtige sted i den her smukke by, som ligner Amsterdam meget. Vi tror, at Spaces’ kultur og værdier vil passe perfekt til et dynamisk og professionelt område som Carlsberg Byen,« siger Martijn Roordink i en mail til Erhverv København.
Spaces er et internationalt anerkendt kreativt og fleksibelt kontorfællesskaber, der tilbyder lounges, kontorfællesskaber og arbejdsstationer til selvstændige og mindre virksomheder.

Fem etager
Det bliver i Købke Hus, Spaces flytter ind på fem etager med 102 kontorer, 370 arbejdsstationer og fem mødelokaler.
Købke Hus ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne mellem Ny Carlsberg Vej og Humlebyen. Arkitekterne har ifølge Carlsberg Byens hjemmeside afstemt bygningen med omgivelserne.
Mod øst vender treetagers rækkehuse ud mod Humlebys historiske rækkehuse, og mod vest vender lejlighederne ud mod Købkes Plads.

Købke Hus har fået sit navn efter københavneren Christen Købke (1810-48), der var en af den danske guldalders helt store malere, da billedkunsten blomstrede i første halvdel af 1800-tallet.
Kontorfællesskabet i Carlsberg Byen bliver Spaces 150. lokation og i det 40. land.
Spaces blev grundlagt i 2008 og har kontorpladser i Europa, Canada, USA, Latinamerika, Afrika, Austratioen og Asien.

FACTS OM SPACES
Hollandsk virksomhed, der som navnet antyder, tilbyder rummelige og fleksibele kontorfællesskaber og arbejdsstationer.
Spaces rykker for første gang til Danmark, og valget er faldet på Carlsberg Byen, som Spaces ifølge medstifteren Martijn Roordink glæder sig til at blive en del af.
Spaces flytter ind i Købke Hus 15. september.

Af Anja Berth
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar