Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Home har solgt erhvervskæde til franchisetagere

Samarbejdet mellem Home A/S og Home Erhverv fortsætter, men siden december har erhvervskæden fået de to kendte mæglerprofiler, Mikkel Søby og Henrik Svane, som nye ejere.

Den ene har i en årrække været franchisetager i Østdanmark, mens den anden som franchisetager har fokuseret på fastlandet, og tilsammen er de to købere af Home Erhverv et stærkt team, som siden 1. december alene har haft nøglerne til de otte erhvervscentre i Home Erhverv.

»Vi er glade for, at vi har indgået en aftale med Mikkel Søby og Henrik Svane. De er velkendte, dygtige, og de har kompetencerne til at udvikle en erhvervskæde yderligere, » udtaler Uffe Drejer, administerende direktør i Home a/s om overdragelsen af Home Erhverv.

Samarbejdet mellem Home A/S og Home Erhverv fortsætter, og navnet på erhvervsmæglerkæden fortsætter uændret i hvert fald indtil 2020, fremgår det af en pressemeddelelse.

Om grunden til frasalget af erhverv-kæden, siger Uffe Drejer:

»Vi sælger Home Erhverv-kæden, fordi vi vil fokusere endnu mere på de 167 boligforretninger, der er inde i en god udvikling med stigende markedsandele«.

To velkendte profiler

Henrik Svane har været indehaver af Home Erhverv Fyn, med base i Odense, og Home Erhverv Jylland Syd, der har base i Kolding, siden 2015. Henrik Svane har i det daglige arbejde primært fokus på salg af investerings- og projektejendomme og har opbygget et bredt og stærkt netværk blandt nationale såvel som internationale investorer.

Han har tidligere været ansat ved både Colliers og EDC Erhverv Poul Erik Bech, i København, hvor han har arbejdet med erhvervs- og investeringsejendomme i 10 år. Henrik Svane startede sin erhvervskarriere for 20 år siden ved LEGO, som han arbejdede for i syv år, heraf fire år uden for Danmarks grænser. Henrik er uddannet ejendomsmægler og har desuden en HD i finansiel rådgivning fra Syddansk Universitet.

Mikkel Søby har været indehaver i Home Erhverv siden 2010 og driver i forvejen tre Home Erhvervscentre i København, Hillerød og Helsingør – ligesom han også siden 2017 har været bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk.

Mikkel Søby har tidligere været ansat i mæglerfirmaet RED og projektudviklingsselskabet Skanska. Før skiftet til ejendomsbranchen slog han sine folder i musikbranchen – som musiker, producent og som manager for Thomas Helmig og D-A-D, og han er fortsat trommeslager i bandet ’Beverly Hills Orchestra’.
Mikkel Søby har også været en af de drivende kræfter i arbejdet med udviklingen af Nordsjælland Håndbold.

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

 

Skriv en kommentar