Skriv for at begynde søgning

Branchenyt Konferencer

Huone rykker ind i København

Møde- og eventkæden Huone International har underskrevet aftale med PFA Pension om at tilbyde kreative mødefaciliteter og serviceydelser til Københavns nye møde- og eventsted ved Amager Strand.

De 3.800 indendørs kvadratmetre vil blive forvandlet til et mødested med 20 full-service mødelokaler designet med det formål at give plads og rum til kreativitet. Mødestedet vil også tilbyde restaurant, bar og fællesarealer. Stedet forventes at åbne i foråret 2019.

Huone Copenhagen videreudvikler servicekonceptet, som allerede er lanceret i Kamppi, Helsinki, hvor Huone og deres medarbejdere administrerer alle nøglefunktioner inden for deres erhvervsejendomme.

Kim Revald, Technical Asset Manager hos Thylander Gruppen, har været med i udviklingen af en del af Amager Strand-projektet siden den første planlægningsfase. Thylander Gruppen varetager Amager Strands erhvervscentrum på vegne af deres udlejer, PFA Pension.

»I udviklingen af Amager Strand-projektet ønskede vi designløsninger, som til fulde kunne udtrykke de individuelle karakteristika, som var kendetegnet for det tidligere industriområde«, udtaler han.

Høje forventninger

Huone (det finske ord for rum) International servicerer tusindvis af møde- og konferencegæster på deres tre full-service møde- og eventsteder i Helsinki og Singapore.

»Huone hjælper allerede i dag mødeplanlæggere med at få succes i en af verdens hårdeste møde- og konferencemarkeder, Singapore. Vi er bevidste om, at København er et marked, hvor møde- og eventkunderne har stor erfaring, og hvor der er et stort udbud af mødesteder, så vi glæder os ekstra meget til at tage fat på denne nye mulighed og til at overgå kundernes forventninger når vi introducerer Huones koncept i København,« siger Evon Söderlund, stifter og administrerende direktør i Huone i en pressemeddelelse. hou

 

 

 

Skriv en kommentar