Skriv for at begynde søgning

Branchenyt VIRKSOMHEDER

Input Interior opkøber EFG

Et af Nordens største privatejede indretningsselskaber har med opkøbet af EFG sikret sig en solid fod ind på det danske marked.

Nordens største privatejede indretningsselskab, Input interior, indtager Danmark med opkøbet af svenske EFG European Furniture Group, det tidligere EFG Bondo. For indretningskoncernen er opkøbet et vigtigt strategisk skridt ind på det danske marked, hvor overtagelsen af EFG blev officiel med navneændringen til Input interior fra den 1. september.

Med opkøbet kan det danske møbelmarked se frem til en langt stærkere spiller med en årlig omsætning på cirka 2,2 milliarder kroner i Danmark, Sverige, Norge og Finland, fremgår det af en pressemeddelelse fra Input interior.

Samtidig varsler opkøbet starten på en helt ny og langt mere aktiv strategi i Danmark med fokus på en højere grad af lokal tilstedeværelse og adgang for alle kunder til et langt bredere sortiment fra de førende europæiske møbelproducenter.

Mille Milehem, COO Input interior, fortæller, at man med opkøbet af EFG får direkte adgang til det professionelle marked for indretning i både Danmark og Norge.

»Vi har konceptet, og EFG har den vitale viden om det danske marked for indretning af virksomheder og organisationer,« forklarer Mille Milehem i en pressemeddelelse.

For den administrerende direktør for EFG Danmark, Carsten Lindkvist Madsen, er opkøbet det bedste, der kunne ske.

»Fra at have været ejet af en kapitalfond i 10 år med en mere passiv investeringsstrategi de senere år, får vi nu en ejer, som har store ambitioner.« udtaler han.

Med opkøbet af EFG er Input interior nu i Danmark, Norge, Sverige og Finland og beskæftiger cirka 600 medarbejdere.

hou

Skriv en kommentar