Skriv for at begynde søgning

Bæredygtighed KARRIERE Uddannelse

International pris til Niels Brock handelsskole

Handelsskolen Niels Brock er som den første danske handelsskole hædret for entreprenørskab i uddannelserne.

Som den første danske handelsskole er Niels Brock blevet hædret som ’Årets Entreprenante Skole’ ved The Entrepreneurial School Award. Bag prisuddelingen står JA Europe, som er Europas største udbyder af entreprenante undervisningsprogrammer.

Prisen overrækkes til en ungdomsuddannelsesinstitution for deres arbejde med at udvikle nye innovative tiltag og tilføre de klassiske handelsfag noget ekstra.

Arbejdsmarkedet efterspørger i stigende grad innovative og nytænkende studerende, der er mere end bare fagligt stærke. De skal uddannes til den virkelighed, der venter dem på arbejdsmarkedet, og det er den opgave ledelsen på Niels Brock har taget seriøst, uddyber handelskolens administrerende direktør i en pressemeddelelse.

»Vi er utrolig stolte over at modtage den europæiske pris. På Niels Brock bestræber vi os på at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Det gør derfor kun glæden større, at hæderen kommer på baggrund af vores arbejde med netop at sikre, at vores elever får innovative og entreprenante kompetencer,« siger Anya Eskildsen.

Niels Brock er den første handelsskole og blot den anden ungdomsuddannelse i Danmark til at få den fornemme hæder. Det første gymnasium var Lyngby Gymnasium tilbage i 2016

I 2016 oprettede Niels Brock et nyt gymnasium, der skulle sætte innovation og iværksætteri på skemaet. Siden har Niels Brock oprettet en EUX-iværksætterlinje, så unge iværksættere får mulighed for at kombinere en gymnasieeksamen med at drive virksomhed.

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar