Skriv for at begynde søgning

Seneste nyt VIRKSOMHEDER

IT-selskab flytter ind på toppen af spillested

Virksomheden Penneo er netop flyttet til flotte, nyrenoverede lokaler på toppen af spillestedet VEGA på Vesterbro og planlægger børsnotering i løbet af 2020.

IT-selskabet Penneo, der har udviklet en software, som gør det nemmere for revisionshuse at lade deres kunder underskrive dokumenter, har netop flyttet deres hovesæde ind på toppen af musikhuset VEGA på Vesterbro.
Lokalerne, der tidligere har huset et gigantisk storkøkken og har 360-graders udsigt over en del af København, er blevet gennemrenoveret, så kontorlokalerne er topmoderne og klar til nye tider.
Ifølge virksomhedens CEO, Niels Henrik Rasmussen, er det ikke nogen tilfældighed, at valget faldt på netop disse lokaler.
»Vi ønskede os et nyt og særpræget hovedsæde til vores hastigt voksende team. København er blevet en meget attraktiv by at bo og arbejde i for rigtig mange af de internationale tech-talenter, som vi gerne vil tiltrække og ansætte,« siger Niels Henrik Rasmussen og fortæller samtidig, at der blandt de 50 ansatte i øjeblikket er 14 forskellige nationaliteter.
»Vi ansætter hele tiden nye medarbejdere, og det er vigtigt, at vi kan tiltrække internationalt, så vi er sikre på at få de bedste ombord,« uddyber han.

Børsnotering i 2020
Ved udgangen af 2019 havde Penneo over 1.600 skandinaviske revisionshuse som kunder, og 17 ud af de 20 største danske af slagsen er kunder hos IT-selskabet.
Selskabet, der med deres software stod for over 60 procent af underskrivninger af årsregnskaberne til Erhvervsstyrelsen i Danmark, planlægger desuden at blive børsnoterede på Nasdaq First North Denmark i løbet af 2020.
Niels Henrik Rasmussen ser da også en klar sammenhæng mellem den kommende børsnotering og valget af et nyt hovedsæde:
»Vi kalder det The Penneo Tech Kitchen, som bliver 2020-versionen af fremtidens arbejdsplads, hvor vi fokuserer på kultur og tiltrækningen af nye talenter. Herfra vil vi udbrede Penneos løsninger til hele Europa, og det er netop denne vækstrejse vi skal rejse kapital til i forbindelse med børsnoteringen,« siger Niels Henrik Rasmussen.

Skriv en kommentar