Skriv for at begynde søgning

Seneste nyt

København hædrer igen

Københavns Kommune er klar til at modtage indstillinger til Københavns Erhvervspris 2018

Det er tredje år i træk, at Københavns Kommune hædrer virksomheder, som gør noget særligt for hovedstaden. Og nu er det igen tid til at finde de bedste kandidater frem.
Alle virksomheder med base i København og som gør noget særligt for byen og beviser, at vækst, innovation og social ansvar kan gå hånd i hånd, har mulighed for at komme med i kapløbet om Københavns Erhvervspris 2018.

Fra mandag 26. februar og til 6. april kan alle, også borgere, indstille en virksomhed i en af de fire kategorier: København som attraktiv storby, Innovation, Iværksætteri samt Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder.
Vinderne får ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor virksomhederne har mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.

facts:
Erhvervspris
/ Københavns Kommunes Erhvervspris 2017 gik til: Tech-virksomheden Twentythree, kafferisteriet The Coffee Collective (foto) og håndværkervirksomheden Øens Murerfirma.

Erhvervsprisen er et samarbejde mellem fire af Københavns Kommunes syv forvaltninger: Teknik- og miljøforvaltningen, kultur- og fritidsforvaltningen, beskæftigelses- og integrationsforvaltningen og økonomiforvaltningen. Indstillingerne afleveres på tilmeldingsskemaet på kk.dk/erhvervspris.

Af Jeanette Hougaard
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar