Skriv for at begynde søgning

KARRIERE

Kommune vil have flere borgere ud i småjobs

Københavns Kommune opfordrer virksomheder

til at hyre ledige til småjobs.

Mange små virksomheder i Storkøbenhavn kunne med fordel kaste blikket på en kampagne, Københavns Kommune har søsat for at få virksomhederne til at se mulighederne i at ansætte ledige i småjobs.

Ingen opgaver er for små, lyder opfordringen fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Bare et par timer om ugen, hvor man eksempelvis får hjælp til at opdatere en hjemmeside, rydde op på lageret, køre ærinder eller andet er velkomne opgaver for den gruppe af borgere, der står længst væk arbejdsmarkedet.

Og mens virksomhederne får løst deres mindre, men vigtige småopgaver, får de ledige en fod ind på arbejdsmarkedet. Derfor er småjobs på mange måder win-win, understreger beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V)

»Lige nu og her har vi en meget vigtig opgave, som handler om at få flest muligt til at være en del af det arbejdende fællesskab. Med småjobs får de ledige, der ellers står længst fra arbejdsmarkedet, en tiltrængt tilknytning, og virksomhederne får løst nogle opgaver, der måske ikke er en fuldtidsstilling til,« siger Cecilia Lonning-Skovgaard.

Virksomheder, der kunne være interesseret i at høre mere om mulighederne, kan ringe til Københavns Erhvervshus eller se nærmere på: https://www.kk.dk/smaajob

 

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

 

Skriv en kommentar