Skriv for at begynde søgning

Byggeri og Byudvikling INDBLIK NAVNE Seneste nyt

Kramers afløser hentes hos Realdania

Den 49-årige Anne Skovbro er ansat som ny administrerende direktør i Udviklingsselskabet By & Havn. Anne Skovbro kommer fra en stilling som filantropidirektør i Realdania.
Hun afløser dermed tidligere overborgmester, Jens Kramer Mikkelsen, på posten, som fratræder stillingen 31. juli som led i et generationsskifte i By & Havn.

»Vi ser frem til samarbejdet med Anne Skovbro, som med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er et perfekt match til de opgaver, som en administrerende direktør i By & Havn skal håndtere.
Med denne ansættelse sætter vi kursen for By & Havn i de kommende år og vi har store forventninger til at Anne Skovbro løfter disse opgaver i fællesskab med By & Havns dygtige medarbejdere,« udtaler bestyrelsesformand for By & Havn, Carsten Koch, i en pressemeddelelse.

»Det er en drømmestilling at være med til at videreudvikle og forme København. By & Havn er en fantastisk motor til at bevæge de store udviklingsområder i København som Ørestad og Nordhavn til bæredygtige bydele i international klasse og skabe en levende havn, som både omfavner det rekreative og en velfungerende erhvervshavn under ét,« udtaler Anne Skovbro, der tiltræder mandag 20. august.

Af Jan Jeppesen
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar