Skriv for at begynde søgning

KARRIERE Min arbejdsdag Seneste nyt

Min arbejdsdag: Pardis Kaskin, hotel manager

Pardis Kaskin, hotel manager

Pardis Kaskin, 31 år, arbejder hos Brøchner Hotels som hotel manager for Avenue Hotel Copenhagen.

Fortalt til David Foli
erhverv.redaktion@minby.dk

06:30
Alarmen på telefonen ringer. Jeg trykker lige snooze et par gange, før jeg endelig vågner op til en ny dag med nye oplevelser.
06:45
Inden jeg hopper ud af sengen for at gøre mig klar til dagen, gennemgår jeg dagens status på hotellet. Outlook samt kalenderen bliver checket for at se, hvad dagen bringer, og hvad dagen i går har bragt.
07:30
Så er jeg i bilen på vej fra Malmø over Øresundsbroen, hvor udsigten til København Lufthavn er klar og tydelig til flyene i kø over landingsbanen. Jeg kan altid blive overrasket over det høje antal fly, der hver dag lander og letter i København – og det får mig til at smile, for det kan være at mine hotelgæster sidder i et af dem.
08:30
Jeg parkerer i gården på Avenue Hotel, og så går jeg en lille runde for at se om alt nu er, som det skal være. Jeg går ind igennem vores hyggelige gårdhave, hotellets lille oase, hvor kaffevognen står klar, gæsterne sidder og spiser morgenmad og udendørspejsen er tændt. De 25 meter der er igennem gårdhaven, er fyldt med planter og ren hygge.
09:00
Når jeg har lagt mine ting på mit kontor, tænder jeg for computeren. Der er dog ikke en dag, hvor jeg ikke går igennem hotellet, både for at se om alt nu er som det skal være, men også for at sige godmorgen til alle kollegaer og vores mange stamgæster. Der findes ikke noget mere fantastisk end at møde ind til en morgenmad, hvor duften af croissanter og friskkværnet kaffe spreder sig.
10:00
Nu skal der fokuseres på dagens mails, tal og administrative opgaver.
Her går jeg i dybden med hotellets resultater, og efter en nærmere analyse, kontakter jeg mine respektive afdelingssupervisorer for at lægge dagens plan.
11:30
Jeg går ud for at hente en decaf kaffe, og jeg tjekker også vores Bubble Bar i den originale gamle bankboks, for at gennemgå vores flasker af bobler, se om der er nok på lager og om de alle vender den rigtige vej.

ErhvervKBH Min Arbejdsdag Pardis Kaskin

Pardis Kaskins arbejdsdag starter dagligt med en køretur fra Malmø til Åboulevarden i København, hvor hun er hotel manager på Avenue Hotel.
Foto: David Foli.

facts

PARDIS KASKIN
/ Pardis Kaskin er født i Iran og kom til Danmark, da hun var fire måneder gammel. Hun har to søskende, er datter af Nasrin Eslami og Ahad Kaskin som ligeledes arbejder i Brøchner Hotels.
/ Startede hos Brøchner Hotels
som praktikant i forbindelse med serviceøkonom-uddannelsen i 2011. I gang med at tage en Diplom i Ledelse med forhåbentlig dimittering i 2018
/ Hotel manager for Avenue Hotel Copenhagen siden oktober 2017. Udvalgt til Brøchner Hotels første Talenthold i 2016-2018
/ Brøchner Hotels har 240 medarbejdere og 400 værelser fordelt på fem boutique hoteller i København. I 2019 åbner virksomheden bl.a. Hotel Ottilia i Carlsberg Byen.

Det er fredag, så jeg går allerede i gang med planlægningen af aftenens ’Beats & Bubbles’. DJ’en, der kommer og spiller, skal placeres korrekt og boblerne til aftenen skal på køl.
12:00

Dagens højdepunkt er frokost. Det skyldes ikke kun at vores kok laver dejlig mad, men det skyldes hovedsageligt også at her samles alle kollegaer på kryds og tværs. Her kan alle sidde og spise, grine og tale sammen. Der tales om arbejde, om privatlivet og her er der mulighed for at lære hinanden at kende.
12:30
Så er det tid til diverse møder hvor jeg både mødes med interne og eksterne kollegaer. Møderne kan handle om alt fra det ugentlige møde med Brøchner Hotels COO til vores intime koncerter i samarbejde med LowFi. Derudover så er der også møder med fremtidige gæster, der f.eks. ønsker at bruge gårdhaven til deres bryllup, samt potentielle nye kollegaer der skal til jobsamtale.
15:00
Så begynder de første kollegaer at gå hjem, og her tales der altid om dagens forløb inden de går ud ad døren, og jeg byder aftenholdet velkommen.
16:00
Jeg fortsætter med mails og lidt mere administrativt arbejde. En gang imellem er jeg også ude blandt kollegaerne i driften for at hjælpe til – på den måde kan man holde fingeren på pulsen og mærke efter, hvad det er der sker på hotellet.
17:00
Frem til kl. 17 og lidt efter, dukker de fleste stamgæster op, og for mig handler det om at være til stede og byde dem personligt velkommen.
18:00
Jeg pakker kontoret ned, skifter til træningstøj og tager over i Repeat for at træne. Træning får pulsen op, men det er også den tid jeg bruger på mig selv.
19:15
Ankommer til Malmø, og går direkte i køkkenet for at lave aftensmad. Jeg elsker at lave mad, og på den måde kan jeg forkæle mig selv med alenetid.
20:15
Så skal der læses og studeres – jeg er i gang med mit afgangsprojekt i Diplom i Ledelse. Det bliver dagens sidste opgave i forbindelse med min arbejdsdag.

Skriv en kommentar