Skriv for at begynde søgning

IVÆRKSÆTTERI Seneste nyt

Mød Happy Helper-stifteren til netværksbar i Greve

Hvad fik en ung far til at starte egen virksomhed og oprette en portal til at formidle rengøringshjælp til private? Den gode idé og 48 millioner i samlet kapitalrejsning resulterede i, at han som den yngste dansker nogensinde kunne børsnotere virksomheden Happy Helper efter kun to års drift i samarbejde med to andre familiefædre. Mød iværksætteren Jesper Brok-Jørgensen, hør hans iværksættereventyr og få en snak med andre erhvervsdrivende i ErhvervsCentret i Greve.

ErhvervsCentret inviterer til årets første netværksbar på Korskildelund 6 fredag 25. januar 2018 fra kl.14.00-17.00. Arrangementet begynder med en halv times fri netværk over en forfriskning, som ErhvervsCentret byder på. Herefter vil 31-årige Jesper Brok-Jørgensen, der bor i Solrød med kæresten og datteren, fortælle om, hvordan hele erhvervseventyret begyndte og udviklede sig, og hvordan han ser sit liv forme sig i dag.

“Hvis du vil være iværksætter, skal du virkelig ville det og knokle. Det er hårdt arbejde at bygge en ny forretning op, og det kan være en udfordring at få tid til familie, venner og fritidsaktiviteter. Min erfaring er, at det vigtigste for at lykkes ikke er, at du har en lang uddannelse, men at du har en god idé, som du brænder for, og at du ved, hvordan du sælger din idé til andre og får et samarbejde til at lykkes. Jeg er selv startet som pizzabud og har arbejdet mig frem til der, hvor jeg er i dag, ved at bruge mit netværk og min energi aktivt og målrettet,” lyder det motiverende fra Jesper Brok-Jørgensen. I de sidste mange år har han især brugt noget af energien til at arbejde aktivt med at udvikle take away platforme både i udlandet og Danmark.

Alle er velkomne til at deltage i netværksbaren – lige fra den garvede ejerleder, chef og medarbejder til den unge eller modne iværksætter, der har haft virksomhed i nogle år eller lige er sprunget ud som selvstændig.

Tilmelding her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/127/

 

Skriv en kommentar