Skriv for at begynde søgning

Branchenyt Seneste nyt

Nu skal ’Årets håndværker’ findes og de 238 finalister krydser fingre

238 finalister venter spændt på, hvem der løber med de 44 priser til awardshowet ‘Årets Håndværker’. En af virksomhederne har været finalist otte gange og satser på at tage prisen med tilbage til Amager i år.

Der venter en fest i Cirkusbygningen 10.-11. april, hvor de bedste håndværkere hyldes til det årlige awardshow ’Årets Håndværker’. Blandt 238 finalister går 45 hjem som vindere i de 27 forskellige kategorier.

Finalisterne er udvalgt blandt kundernes anmeldelser af byggesager fra 2018, som kunderne selv har offentliggjort på internetportalen www.anmeld-haandvaerker.dk. Vinderne i de enkelte kategorier udvælges i sidste ende af en professionel jury.

Hos tømrer- og snedkerfirmaet Goodman Service og Goodman Isolering i Kastrup er det igen i år en begivenhed, man ser frem til.

Virksomheden er for 8. gang finalist i kategorien ’Årets Tømrer 2019’ og i år er firmaets yngstemand også finalist til ’Årets Lærling 2019’.

I 2013 blev guldet taget med hjem til Amager, da holdet af tømrere, snedkere og isolatører blev kåret til ’Årets Tømrerfirma’.

»Vi krydser fingre for, at vi også vinder den i år. Prisen skal meget gerne hjem til Amager igen« siger Jens Goodman.

Foruden æren fortæller det meget om virksomheden at vinde, forklarer han.

»Det betyder jo, at vores medarbejdere er de bedste, vi kan finde. Det kræver en del at blive nomineret otte gange i træk, og det er jo dem, der er det store aktiv ude hos kunderne.

Men det er også et spørgsmål om, at vores kunder forstår at kvalitet, service og pris hænger sammen. Jeg synes, at vores kunder er meget kvalitetsbevidste,« siger han.

Trygheden betyder noget

Hvad betyder det i forhold til kunderne at være finalist?

»Det er en form for blåstempling. At folk kan gå ind og læse andres erfaringer med os, det gør, at de føler sig trygge ved at give en opgave til os og aflevere nøglerne til deres hus,« siger Jens Goodman.

Han og de øvrige 11 medarbejdere i det netop 12 år gamle firma er alle på pladserne til det udsolgte show i Cirkusbygningen.

»Det er blevet en årlig firmatur efterhånden. Det er en belønningstur til alle medarbejdere, hvor vi tager ind og møder de andre firmaer og har en god aften.«

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar