Skriv for at begynde søgning

NAVNE

Ny bestyrelse for turismen

Allan L. Agerholm fortsætter som bestyrelsesformand for Visit Denmark.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har udpeget en ny bestyrelse for VisitDenmark. Blandt bestyrelsens i alt ni medlemmer, er tre genudpeget og heriblandt Allan L. Agerholm, CEO i BC Hospitality Group, der fortsætter som bestyrelsesformand for turismen for perioden 2019-2021.

Sammen med resten af bestyrelsen fortsætter han derfor arbejdet med den digitale omstilling af VisitDenmark og med at styrke sammenhængen i den offentlige turismefremmeindsats.

»Turismen er i global vækst, og fremtiden er spændende og giver store muligheder for yderligere vækst i turismen til Danmark og dermed skabe flere arbejdspladser i hele landet. Vi ved, at den internationale konkurrence er hård, men vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og give vores konkurrenter kamp til stregen,« siger Allan L. Agerholm i en pressemeddelelse. BC Hospitality Group omfatter blandt andet Bella Center, Bella Sky og Marriott i København.

VisitDenmarks nye bestyrelse vil fra 1. januar 2019 udgøres af:

Allan Agerholm, CEO BC Hospitality Group (genudpeges), Camilla Dvinge, direktør/CEO, DanCamps (genudpeges), Birthe Becker, CCO Arp Hansen Hotel Group, Ulla Tofte, direktør i M/S Museet for Søfart, Philip Høeg Kildegaard, director of eCommerce & Sales Scandinavia, NOVASOL A/S, Martin Aadal Nielsen, sales & marketing director, Legoland ApS, Tim Frank Andersen, chief digital officer, Charlie Tango, Jens Hausted, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme (genudpeges) og Mikkel Aarø-Hansen, direktør Wonderful Copenhagen (genudpeges).

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar