Skriv for at begynde søgning

Bæredygtighed NAVNE Seneste nyt

Ny direktør til Den Blå Planet

Jon Diderichsen skal få børns og voksnes hjerte til at banke for vandliv.

Senest 1. marts sætter den 55-årige, cand.polit., Jon Diderichsen, sig i direktørstolen for Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Jon Diderichsen kommer fra en stilling som skandinavisk COO i den internationale børsnoterede rekrutteringsvirksomhed Heidrick & Struggles. Han har i sin karriere opbygget en stærk ledelseserfaring i oplevelsesindustrien og har stærke kompetencer inden for drift, strategiudvikling og implementering af vækststrategier. Blandt andet har Jon Diderichsen 11 års erfaring fra turisme- og oplevelsesindustrien som direktør på det internationalt kendte ferie- og sportsresort Club La Santa på Lanzarote.

Den nye direktør på Den Blå Planet – som i øvrigt er en passioneret dykker i sin fritid – har stor erfaring med at skabe øget gæstetilfredshed gennem variation af gæsteoplevelsen, aktiviteter for alle-i-alle-aldre, formidling og service.

»Jeg drives af en stor passion for at skabe enestående gæsteoplevelser – i vand og på land – i samarbejde med dedikerede ansatte, og jeg glæder mig til at udvikle enestående oplevelser på Den Blå Planet for både førstegangsbesøgende og for gæster, der vender tilbage gang på gang,« siger Jon Diderichsen.

Af Jeanette Hougaard Gram

erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar