Skriv for at begynde søgning

NAVNE Seneste nyt

Nyt hold i Inventarland

Inventarland A/S forbereder generationsskifte. To ledende partnere har købt sig ind

Efter 36 år med Carsten Nissen i spidsen for Inventarland A/S er et generationsskifte på vej. Carsten Nielsen slipper dog ikke helt tøjlerne i virksomheden, selvom de to ledende medarbejdere, salgsdirektør Mikkel Andersen og kundeservice- og marketingchef Line Johansson har købt sig ind som partnere og indtræder i direktionen sammen med Carsten Nissen. Han fortsætter som administrerende direktør, men vil fremover rette sit fokus på produktudvikling.
I det daglige vil driften fremover hovedsaglig blive varetaget af Mikkel Andersen, der bliver ansvarlig for virksomhedens salgsstrategi, mens Line Johansson udnævnes til driftdirektør og får ansvar for intern drift og personale.
”Vi glæder os til at føre Inventarland videre i den ånd som vi føler os hjemme i,” udtaler de nye partnere, som fejrer generationsskiftet med en reception senere på sommeren.
Inventarland A/S omsætter årligt for 100 mio. kr. som leverandør af kontormøbler til små og mellemstore virksomheder, som betjenes fra showrooms i Valby, Ringsted og Odense.

Af Jeanette Hougaard Gram
erhverv.redaktion@minby.dk

Skriv en kommentar