Skriv for at begynde søgning

NAVNE

NYT JOB: Frederik Wiedemann bliver ny direktør i Tivoli

Tivoli får ny underdirektør for Kultur, når Frederik Wiedemann tiltræder den 1. januar 2019. Han er blandt andet tidligere digital direktør for Politiken og skifter fra en stilling som særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen.

Frederik Wiedemann, 47 år, kommer som ny underdirektør for Kultur i Tivoli til at stå i spidsen for den strategiske retning for hele Tivolis kulturelle udbud. Han får det overordnede ansvar for musik, teater, dans, events og øvrig underholdning, samt ansvaret for Tivoli Ballet Skole og Tivoli-Garden.

Frederik Wiedemann har tidligere været digital direktør på Politiken og direktør for forskellige digitale virksomheder. Som medstifter og partner i konsulentfirmaet ReD Associates gennem otte år har han rådgivet virksomheder i Danmark og udlandet om strategi og innovation. Han sidder desuden i bestyrelsen for et par medie- og kulturvirksomheder, bl.a. som næstformand for Copenhagen Phil (Tivoli/Sjællands Symfoniorkester). Mange vil også kende ham som hyppig deltager i kulturprogrammet ”Smagsdommerne på DR2”.

Skriv en kommentar