Skriv for at begynde søgning

NAVNE

Prisfest for detailhandlen

Dansk Erhverv har i samarbejde med HK Handel kåret årets tre bedste fagprøver inden for detailhandlen og hyldet tre stærke butikschefer.
Hvert år laver danske butikselever solide og gode fagprøver. Nogle af dem af skiller sig ud ved at være unikke og fange tidens tendenser og det har tre unge kvinder netop fået et særligt skulderklap for. De blev hædret med Detailhandlens Fagprøvepris i Børsbygningen i hjertet af København. Camilla Groth Pejtersen løb med førstepladsen og den medfølgende præmie på 25. 000 kroner. Hun er udlært hos Boghandler Kristian F. Møller i Aarhus. Karoline Møller Jeppesen fik en flot andenplads og 20.000 kroner. Hun er udlært hos Matas i Viby J og endelig gik 3. præmien og 15.000 kroner til Lena Munk. Hun er udlært i Magasin, Aarhus.
Samtidig med uddelingen af fagprøveprøveprisen blev der også plads til at hylde tre stærke butikschefer, der gennem deres engagement og ledelse har formået at gøre noget særligt for deres forretning. De tre vindere af Danish Retail Award, der bl.a. vinder en studietur til Singapore, er: Jesper Høj Weidick, Spejder Sport i Vejle, Morten Nyholm, Føtex i Husum og Jonas Møller Christensen, Kvickly i Albertslund.       hou

Skriv en kommentar