Skriv for at begynde søgning

Branchenyt Seneste nyt

Snart udsolgt i EDISON: Mediebureau rykker ind i glødepærefabrik

Mediebureauet GroupM med 450 ansatte flytter ind i flerbrugerkontorhuset EDISON på Amager. Ejendommen er den totaltrenoverede tidligere Philips glødepærefabrik, som i dag ejes af Topdanmark Ejendom.  Det er en af de største udlejninger i 2018, forlyder det fra Jesper Norgart fra Lintrup & Norgart A/S i en pressemeddelelse og oplyser, at mediebureauet kort før nytår skrev under på at overtage de næsten 7.000 kvadratmeter i ejendommen på Holmbladsgade. GroupM flytter senere på året fra sine nuværende lokaler på Kristen Bernikows Gade i København K.
EDISON blev lanceret i sensommeren og er godt på vej mod at få fyldt alle 19.000 kvadratmeter.
“Efterhånden har vi udlejet 85 procent. I oktober indgik vi aftaler med Maersk Tankers og it-firmaet Trifork eHealth samt Tricom, og lige inden årsskiftet blev der indgået en aftale med Flyhjælp. Vi har omkring 3.000 kvadratmeter tilbage fordelt på fire lejemål fra 500-1.300 kvadratmeter og taler med flere interesserede,” siger Jesper Norgart, partner i mæglerfirmaet Lintrup & Norgart A/S.
Generelt lægger virksomhederne ifølge Jesper Norgart vægt på dels de unikke omgivelser i den gamle fabriksbygning, dels på beliggenheden få kilometer fra Rådhuspladsen og Københavns Lufthavn og med få minutter til metroen, og dels på en bred vifte af fælles faciliteter.

Skriv en kommentar