Skriv for at begynde søgning

Bæredygtighed Byggeri og Byudvikling Seneste nyt

Zleep-hotel med 211 værelser og Royal Arena som nabo

ATP Ejendomme, Zleep Hotels og Gråkjær har taget første spadestik til et nyt stort og moderne hotel i centrum af Ørestad. Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver et moderne og enkelt hotel med 211 værelser. Som navnet antyder, har hotellet Royal Arena som nærmeste nabo.

Projektet er ATP Ejendommes første hotelbyggeri, hvor der startes fra bar mark:

»Vi investerer som oftest i færdigbyggede projekter, lige til at tage i brug. Men nogle gange står vi med så spændende et projekt, at vi vælger at være med helt fra starten af for at kunne præge det på bedst mulig vis. Sådan er det med dette kommende hotel,« fortalte ATP Ejendommes direktør Michael Nielsen i sin tale i forbindelse med første spadestik.

Den centrale del af Ørestaden er et område med udviklingspotentiale, men også et område, hvor der allerede er gang i mange tiltag.

Derfor ser man hos ATP Ejendomme hotellet som en god og sikker investering, der vil få danskernes ATP-pensionsopsparinger til at vokse, samtidig med at man er med til at præge området.

Gråkjær opfører seks etager og de 211 værelser, morgenmadsrestaurant, lounge og fitness-faciliteter. Værelserne får et moderne udtryk med vægge i rå beton.

Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

Byggeriet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Zleep Hotel Copenhagen Arena skal stå klar til at tage imod de første gæster i foråret 2020.

/jape

Skriv en kommentar